top of page
2022.10.01-BoterBazen-0043.jpg

BOTERBAZEN

de podcast

BOTERBAZEN - de podcast

Een wandelpodcast door het centrum van Oss die je uitnodigt anders naar de stad te kijken.

”Zou er een moment komen waarop je de dingen al zó vaak gezien hebt, dat het je niet meer verwondert? Dat je ogen eraan gewend zijn geraakt en je niet meer echt kijkt?”
 

Stichting Oss Cultureel presenteert de wandelpodcast Boterbazen. In ongeveer 1 uur wandel je door het centrum van Oss en word je uitgenodigd anders naar de stad te kijken. Het is dus niet je standaard stadswandeling met historische feitjes, maar je wordt meegenomen in een speciaal hiervoor geschreven verhaal over een geheim genootschap in Oss.
 

Boterbazen de podcast is de blijvende versie van de 3D audio theaterwandeling die we in 2022 maakten. Het verhaal werd toen tot leven gebracht door live elementen op de route en trok meer dan 1400 bezoekers.
 

Het startpunt van de wandeling is bij de mozaïekbank op het Sint Barbaraplein naast cultuurpodium Groene Engel Kruisstraat 15. Dit is ook het eindpunt van de route.   
 

In de wandeling wordt duidelijk uitgelegd hoe je moet lopen en waar je moet stilstaan, maar voor de zekerheid kun je hier een plattegrond downloaden zodat je niet verdwaald. Je kunt ook een uitgeprinte versie van het routekaartje ophalen bij ‘De Firma Streek’ schuin tegenover Groene Engel, Kruisstraat 18.

De audio is de luisteren op Spotify en op Soundcloud. 

soundcloud-logo-soundcloud-saved-cash-infusion-kerry-trainor-becomes-ceo-deadline-7.png
file-spotify-logo-png-4.png

Vond je het na het luisteren een goede podcast, je helpt ons door ons veel sterren te geven, een goede recensie achter te laten of onze podcast met andere te delen. 

2022.10.01-BoterBazen-0031.jpg

Team Boterbazen - de podcast:

Deze podcast werd mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Oss, het VSB-fonds en het Buurtcultuurfonds. Met bijzonder veel dank aan alle Osse inwoners die hun verhaal hebben gedeeld. 

Concept: 
Tekst: 
Muziek en sounddesign: 
Voice-over: 
Titelsong in de Torenstraat: 
Vormgeving: 
Pr: 

Stijn van Erp & Marjolein Buijs
Stijn van Erp
Frans de Visser
Nol de Visser, Anouk van den Berg & Igo Duterloo
Jesper Hoekstra & Iris van Nuland
Lonneke Hoogstede
Jessica Keijzer-Nab

Routekaartje

Routekaartje

Klik op het kaartje voor een grotere versie.

Soundcloud

Spotify

Boterbazen podcast cover.jpg
bottom of page